Hospitality Provider

De hospitality markt groeit! Innovatie en vernieuwing om de perfecte omstandigheden voor de veeleisende gast te bieden zijn aan de orde van de dag. Ook digitaal verandert er veel; een beter wifi netwerk, meer connectiviteit, nieuwe ‘smart-devices’ en hoge beeldkwaliteit bieden uitdagingen maar ook kansen! Om te voldoen aan de hoge eisen van gasten en kansen optimaal te benutten hebben wij Hospitality TV gecreëerd. Een interactieve televisiebeleving die een optimale en persoonlijke gebruikerservaring biedt. Daarnaast biedt het platform interessante mogelijkheden voor hospitality providers zoals: hotels, gevangenissen of vakantieparken.

Ontdek wat wij u te bieden hebben!

Lees meer

Reseller

Ook resellers kunnen direct hun portfolio uitbreiden met de ongekende mogelijkeden van Hospitality TV. Een productportfolio is niet compleet zonder innovatief, op maat gemaakt televisieplatform, maar vooral simpel en uit de cloud. Door de schaalbaarheid is het mogelijk zoveel klanten aan te sluiten als mogelijk.

Ontdek hoe wij uw ‘business case’ kunnen verrijken!

Lees meer

Whitepaper Hospitality TV

TV is nowadays so much more than just watching a program. Our interactive Hospitality TV solutions offer a high quality user experience in your own look & feel to your guests and customers. With our solutions you can offer more than just TV, you can offer a personalized on screen experience. Present your company videos, info channel, information via easy to use widgets and apps, order services and much more.

Download our whitepaper here!

Want to know more?

Leave a message and we’ll contact you within 24 hours
Found useful information on this page?

Share: